Vi vil udfordre din tankegang – accelerere din læring og transformere dig som leder

Det handler om, hvordan du skaber udvikling og resultater med strategi, innovation og lederskab.
Det handler om, hvordan du skaber udvikling og resultater med strategi, innovation og lederskab.

Executive Management Programme INSEAD er et 12 dages koncentreret program i et internationalt læringsmiljø. Du bliver udfordret og inspireret af nogle af verdens førende eksperter og business-professorer. Vi har plukket det bedste fra 6 forskellige MBA programmer og komprimeret det, så du opnår maksimal læring på kort tid.

Uddannelsen giver dig aktuel viden og uundværlige redskaber til at kunne navigere som topleder i en verden, hvor blandt andet globalisering, digitalisering, disruption og sustainability giver konstante udfordringer – og muligheder.

Du vil opleve et intensivt forløb, hvor du får mulighed for at tilegne dig den nyeste viden inden for tre klassiske ledelsesdiscipliner: strategi, innovation og lederskab. Der vil være fokus på strategi og innovation i en digital kontekst og hvordan du udnytter de nye digitale muligheder.

Lederuddannelsen har gennem alle årene fået topkarakterer af deltagerne og er desuden godkendt af Advokatsamfundet og tæller 120 kursuslektioner.

» Se dato og pris


Modul 1 – Fremtidens strategiske ledelsesansvar

Modul 1

Varighed:
Fire dage

Emner:
Strategi, innovation, ledelse, kommunikation

Sted:
Kolding, Danmark

Lær at tackle strategiske udfordringer og få succes i en dynamisk verden. Du får indsigt i, hvorfor nogle virksomheder konstant klarer sig bedre end andre, og hvordan man kan tilpasse sig, når teknologi og andre faktorer ændrer spillereglerne.

Forstå og anvend nye forretningsmodeller. Vi udforsker, hvordan aktuelle tendenser påvirker forskellige brancher, og hvilken strategisk indflydelse de bør have.

Kombiner teori og praksis med konkrete cases fra erfarne ledere. Du får en praktisk forståelse gennem cases fra både danske og internationale virksomheder, der giver en stærk kobling mellem teori og praksis.

Styrk dine kommunikationsevner, og vær klar til at lede i enhver situation. Sådan kommunikerer du strategisk og effektivt med alle interessenter, især i krisesituationer, så du og dit ledelsesteam kan agere klart og konsekvent.

Desuden vil vi på modul 1 introducere en række konkrete og praktiske værktøjer, således at du allerede efter dette modul kan bringe de nye tiltag i spil til gavn for dig, dine kolleger og virksomheden.

Modul 2 – Effektive strategiprocesser og innovation i en digital kontekst

Modul 2

Varighed:
Fire dage

Emner:
Strategi & innovation

Sted:
INSEAD, Frankrig

Du arbejder med Blue Ocean Strategy, som er udviklet på INSEAD og de sidste 15 år har revolutioneret den måde, man arbejder med markedsmæssig differentiering og medarbejderinvolvering i innovative strategiprocesser.

Hvordan får du skabt den rigtige sammenhæng mellem strategi- og innovationsarbejdet? Målet er at skabe hurtig, agil og kunderettet innovation i en verden under forandring præget af en høj grad af usikkerhed og kompleksitet.

Du får mulighed for at fordybe dig i dine egne potentielle udviklingsprojekter, træne hvordan du pitcher disse i organisationen for bestyrelsen, investorer eller kolleger samt få input fra undervisere og medstuderende. Vi udvælger i fællesskab de projekter, som I arbejder på mellem modul 2 og 3.

Projektopgave mellem modul 2 og 3

Projektopgave

Varighed:
Individuelt mellem modul 2 og 3

Emner:
Projektopgave ift. konkret case

Sted:
Virtuelle eller fysiske møder

Mellem modul 2 og 3 indgår du i en projektgruppe, der skal arbejde sammen om et af de projekter, der bliver valgt på modul 2. Projektopgaven præsenteres på modul 3.

Du får mulighed for at anvende den teoretiske og praktiske viden, fra uddannelsens to første moduler – og benytte den til at løse en konkret udfordring for en virksomhed.

Diversiteten og dynamikken i gruppen, sammen med hver enkelt deltagers dedikation til projektet, resulterer meget ofte i en fantastisk læringsoplevelse – og et stærkt netværk.

Modul 3 – Bæredygtighed – Strategiske alliancer – forandringsledelse

Modul 3

Varighed:
4 dage

Emner:
Strategiske alliancer, ledelse, præsentation af case

Sted:
INSEAD, Frankrig

Integrer bæredygtighed i strategien og styrk virksomhedens konkurrenceevne. Du lærer, hvordan cirkulær økonomi og andre bæredygtighedselementer kan integreres i strategiske beslutninger for at skabe positive forandringer og styrke din virksomhed.

Accelerer din virksomheds strategiske mål gennem alliancer. Du får indsigt i, hvordan opbygning af stærke relationer med alliancepartnere kan skabe unikke konkurrencemæssige fordele og drive virksomhedens vækst.

Reflektér over din ledelsesstil i en kompleks verden. Du får udfordret dine eksisterende ledelsesmodeller, og får ny indsigt i, hvordan du kan lede succesfuldt i en verden i konstant forandring.

FAQ

Inden du vælger uddannelse, er der naturligvis mange spørgsmål. Hvordan foregår undervisningen, hvem kan hjælpe mig med hvilke spørgsmål og vil jeg modtage et uddannelsesbevis efter afsluttet uddannelse? Det kan være nogle af de spørgsmål, du gerne vil have svar på. I vores FAQ har vi samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål, som måske kan hjælpe dig på vej. Finder du ikke svar her, så kontakt os på telefon eller mail.

Ja, efter afsluttet uddannelsesforløb får alle deltagere et uddannelsescertifikat fra Scandinavian Executive Institute samt IMD eller INSEAD.

Bestil materiale
Her kan du bestille materiale om toplederuddannelsen Executive Management Programme INSEAD

Følg os

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Scandinavian Executive Institute Logo White
Modtag inspiration og viden om ledelsesmæssige emner
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende ny viden og inspiration til din rolle som leder og/eller bestyrelsesmedlem.