Liselotte Engstam

Hjem » Liselotte Engstam

Liselotte Engstam

Non Executive Chairman and Board Director
Liselotte Engstam er en garvet international leder, formand og ikke-udøvende medlem af bestyrelser med fokus på at transformere og forny virksomheder. Hun integrerer emner som bæredygtighed/ESG og kunstig intelligens i bestyrelsesarbejdet, forretningsstrategier og drift.

Liselotte Engstam er en garvet international leder, formand og ikke-udøvende medlem af bestyrelser med fokus på at transformere og forny virksomheder. Hun integrerer emner som bæredygtighed/ESG og kunstig intelligens i bestyrelsesarbejdet, forretningsstrategier og drift. Efter en karriere i ledende stillinger i store globale organisationer har hun et årti bag sig med arbejde i både børsnoterede og private virksomhedsbestyrelser, hvor hun har ført an i den digitale og bæredygtige transformation af internationale virksomheder. Hun er desuden aktiv inden for akademisk forskning med fokus på bestyrelsesarbejde, leder netværk såsom Boards Impact Forum og blev anerkendt som en af de 100 bedste inden for moderne virksomhedsgovernance i både 2021 og 2022.

Kontaktperson

Kenneth Riisborg

Senior Consultant

Følg os

Vi samarbejder med en af verdens førende business-skoler

INSEAD er en af verdens førende videregående business schools for ledere. Det fransk baserede, men globalt dækkende universitet samler mennesker, kulturer og ideer fra hele verden for at udvikle ledere og transformere organisationer via forskning, tænkning og undervisning.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Scandinavian Executive Institute Logo White
Modtag inspiration og viden om ledelsesmæssige emner
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende ny viden og inspiration til din rolle som leder og/eller bestyrelsesmedlem.