Daniel Simonovich

Hjem » Daniel Simonovich

Daniel Simonovich

Affiliate professor of Strategy, INSEAD
Daniel Simonovich har særligt fokus på strategieksekvering og praktisk strategiarbejde. Med en fortid som strategikonsulent for en række af Europas større virksomheder har han en bred praktisk erfaring med strategiarbejde, som han kombinerer med et solidt teoretisk fundament.

Daniel Simonovich har særligt fokus på strategieksekvering og praktisk strategiarbejde. Med en fortid som strategikonsulent for en række af Europas større virksomheder har han en bred praktisk erfaring med strategiarbejde, som han kombinerer med et solidt teoretisk fundament. Daniel Simonovich er programdirektør Leading Strategic Change, og med sig i bagagen har han en række internationale udmærkelser for kvaliteten i sin undervisning.

Kontaktperson

Kenneth Riisborg

Senior Consultant

Følg os

Vi samarbejder med en af verdens førende business-skoler

INSEAD er en af verdens førende videregående business schools for ledere. Det fransk baserede, men globalt dækkende universitet samler mennesker, kulturer og ideer fra hele verden for at udvikle ledere og transformere organisationer via forskning, tænkning og undervisning.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Scandinavian Executive Institute Logo White
Modtag inspiration og viden om ledelsesmæssige emner
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende ny viden og inspiration til din rolle som leder og/eller bestyrelsesmedlem.