Uddannelse til bestyrelses­formanden og erfarne bestyrelses­medlemmer

Advanced Board Programme er målrettet forpersonen og erfarne bestyrelsesmedlemmer, der har fokus på fremtidens udviklingsområder.
Hjem » Bestyrelsesuddannelser » Advanced Board Programme
Advanced Board Programme er målrettet forpersonen og erfarne bestyrelsesmedlemmer, der har fokus på fremtidens udviklingsområder.

Programmet har til formål at udvikle tankesæt og kompetencer hos forpersonen og andre erfarne bestyrelsesmedlemmer og sætter fokus på, hvordan fremtidens bestyrelse arbejder bedst muligt.

Programmet forløber over tre dage på INSEAD, og giver dig en unik mulighed for at udvikle dine bestyrelsesfaglige kompetencer og ruster dig samtidig til fremtidens udfordringer. Som bestyrelsesmedlem vil du møde en verden, der byder på konstante forandringer, øget usikkerhed og uendelige digitale transformationsinitiativer. For at holde trit med udviklingen, kræver omvæltningerne, at såvel forperson som medlemmer er i stand til at revurdere deres roller, tilegne sig ny viden samt genoverveje vaner og rutiner.

Bestyrelsesuddannelsen er godkendt af Advokatsamfundet og tæller 30 kursuslektioner.


Udbytte af Advanced Board Programme

Programmet styrker dine bestyrelsesfaglige kompetencer og giver dig:

  • forståelse for det globale miljø, som din virksomhed opererer i samt aktuelle trends, der påvirker bestyrelsens arbejde
  • viden om digitale teknologier, og hvordan disse vil ændre bestyrelsens arbejde fremadrettet
  • indsigt i hvordan stigende diversitet stiller krav til justeret ledelse i bestyrelsen. Hvordan sikres plads til at de enkelte bestyrelsesmedlemmers uafhængighed bevares og udnyttes.
  • ny indsigt i bestyrelsesformandens rolle og ikke mindst hvordan man skaber rammerne for effektivt bestyrelsesarbejde
  • et stærkt netværk af ligesindede professionelle bestyrelsesmedlemmer

Deltagerprofil

Advanced Board Programme er en bestyrelsesuddannelse, der kræver et højt niveau af viden og erfaring inden for bestyrelsesarbejde.
Typiske deltagerprofiler vil være:

  • Tidligere deltagere på vores Executive Board Programme INSEAD
  • Forperson og medlemmer af bestyrelsen i private virksomheder, offentlige organisationer samt nonprofit-virksomheder, der i forvejen har relevant erfaring fra flere bestyrelsesposter


Mød dine undervisere

Du bliver på tre komprimerede dage på INSEAD undervist af erfarne og inspirerende professorer.

Programdirektør

Senior Affiliate Professor of Entrepreneurship and Family Enterprise, INSEAD
Stanislav Shekshnia er programdirektør på Executive Board Programme og Senior Affiliate Professor of Entrepreneurship and Family Enterprise på INSEAD.


Kommende hold

Efterår 2025
Modul
Dato
Sted
Modul 1
8. - 10./9. 2025
INSEAD, Frankrig

FAQ

Inden du vælger uddannelse, er der naturligvis mange spørgsmål. Hvordan foregår undervisningen, hvem kan hjælpe mig med hvilke spørgsmål og vil jeg modtage et uddannelsesbevis efter afsluttet uddannelse? Det kan være nogle af de spørgsmål, du gerne vil have svar på. I vores FAQ har vi samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål, som måske kan hjælpe dig på vej. Finder du ikke svar her, så kontakt os på telefon eller mail.

Der er ingen specielle optagelseskrav til de forskellige programforløb, men vi tager naturligvis altid en snak med deltagerne for at sikre, at deres niveau passer sammen med programmets og de øvrige deltageres niveau.

Er du i tvivl om hvilket programforløb, som passer for dig, er du meget velkommen til at skrive til os på info@se-insitute.dk eller ringe på telefon + 45 3120 5550 – så tager vi meget gerne en dialog med dig.

Nej, der er ingen bestemte uddannelses- eller eksamenskrav for at deltage i et af vores fire uddannelsesforløb. Nogle deltagere har en lang videregående uddannelse, og andre er ”autodidakte” – men har så de måske til gengæld en omfattende praktisk erfaring. Fælles for deltagerne er dog, at de har nogle års erfaring som ledere.

Antal deltagere varierer for hvert uddannelsesforløb, men vil dog normalt ligge på mellem 20 og 40 deltagere.

Ønsker du konkret viden om, hvor mange deltagere der er tilmeldt et bestemt programforløb, er du meget velkommen til at kontakte os på info@se-institute.dk eller telefon + 45 3120 5550 for yderligere information.

Bestil materiale
Her kan du bestille materiale om bestyrelsesuddannelsen Advanced Board Programme INSEAD

Følg os

Vi samarbejder med en af verdens førende business-skoler

INSEAD er en af verdens førende videregående business schools for ledere. Det fransk baserede, men globalt dækkende universitet samler mennesker, kulturer og ideer fra hele verden for at udvikle ledere og transformere organisationer via forskning, tænkning og undervisning.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Scandinavian Executive Institute Logo White
Modtag inspiration og viden om ledelsesmæssige emner
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende ny viden og inspiration til din rolle som leder og/eller bestyrelsesmedlem.