Mød nogle af verdens førende undervisere

Mød nogle af verdens førende professorer og erfarne eksperter på Leading Strategic Change.
Mød nogle af verdens førende professorer og erfarne eksperter på Leading Strategic Change.
Affiliate professor of Strategy, INSEAD
Daniel Simonovich har særligt fokus på strategieksekvering og praktisk strategiarbejde. Med en fortid som strategikonsulent for en række af Europas større virksomheder har han en bred praktisk erfaring med strategiarbejde, som han kombinerer med et solidt teoretisk fundament.
Associate Professor of Organisational Behaviour
Deltagerne på Leading Strategic Change, kan glæde sig til at møde Spencer Harrison, som er professor, underviser og forsker inden for hvordan man som leder skaber de perfekte rammer for at mennesker kan arbejde kreativt sammen.

Ansøg nu og vær sikker på at komme med

Vi modtager tilmeldinger løbende og derfor er det en god ide at ansøge hurtigst muligt, så du kan deltage på det hold, du ønsker.


Læs mere om Leading Strategic Change

En international lederuddannelse, der fokuserer på tre grundlæggende fagområder, som er afgørende for succesfulde ledere: strategi, innovation og lederskab.

Bestil materiale
Her kan du bestille materiale om toplederuddannelsen Leading Strategic Change INSEAD

Følg os

Vi samarbejder med en af verdens førende business-skoler

INSEAD er en af verdens førende videregående business schools for ledere. Det fransk baserede, men globalt dækkende universitet samler mennesker, kulturer og ideer fra hele verden for at udvikle ledere og transformere organisationer via forskning, tænkning og undervisning.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Scandinavian Executive Institute Logo White
Modtag inspiration og viden om ledelsesmæssige emner
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende ny viden og inspiration til din rolle som leder og/eller bestyrelsesmedlem.