Executive Forum – Masterclasses med unik og aktuel viden

Viden leveret af nogle af de bedste undervisere i verden.
Hjem » Executive Forum
Viden leveret af nogle af de bedste undervisere i verden.

Executive Forum er Scandinavian Executive Institutes eksklusive læringsforum for skandinaviske ledere og bestyrelsesmedlemmer, der ønsker at vedligeholde og udvikle deres ledelsesmæssige og strategiske viden og kompetence.

Her får du unik viden og inspiration fra professorer fra bl.a. den internationalt anerkendte business-skole, INSEAD. Med hver deres indgangsvinkel giver professorerne et bud på, hvordan nye trends og vilkår påvirker samfundet, erhvervslivet og din ledelsesopgave. Du får med andre ord relevant viden præsenteret i en sammenhæng, der giver mening for dit strategiske og ledelsesmæssige arbejde.

INSEAD-professor Ville Satopää på Executive Forum masterclass om Kunstig Intelligens
INSEAD-professor

Wolfgang Ulaga

september 24, 2024
Hotel Koldingfjord, Kolding
Kl. 09:00
16:00
Emne:

Business model trends and applications

Nye forretningsmodeller ændrer konkurrencebilledet på tværs af forskellige brancher i disse år. Wolfgang Ulaga vil hjælpe os med at udforske disse tendenser og forstå, hvordan de kan anvendes på vores egen forretning eller værdikæde.

Hands-on erfaring. Denne forretningsmodel Masterclass er en hands-on, dybdegående læringsoplevelse, der giver dig mulighed for at udforske, hvad der kræves for at designe og lancere udvalgte nye digitale forretningsmodeller. Hvad driver vækst i din branche? Er du klar til at lykkes? Hvordan pakker og lancerer man nye tilbud hurtigt? Hvordan prissætter og sælger man sådanne innovative tilbud? Hvordan skaber man kundeengagement og opbygger en loyal og profitabel kundebase? Hvad er de nye kundesuccesmålinger, vi skal fokusere på? Hvordan skalerer man op og opnår vedvarende succes ved at integrere abonnementer i organisationen? Hvad er de typiske faldgruber, der skal være opmærksomme på, især for virksomheder, der ikke er “abonnementsfødte”?

Specielt vil vi udforske relevansen for både B2B- og B2C-segmenterne, og konklusionerne vil give en bedre forståelse af, hvordan din egen branche kan blive påvirket, eller kunne drage fordel af at anvende nogle af disse forretningsmodeller.


Dynamisk videndeling

Executive Forum er tilrettelagt, så du tilegner dig viden på mere end én måde.

Vi sikrer et dynamisk og intensivt læringsmiljø og fremskynder interaktion på tværs af brancher. Det resulterer i et stærkt strategisk netværk, der kan bidrage positivt til udviklingen af dit team eller virksomhed. Vi skaber rammerne for, at du i et sikkert læringsmiljø kan bidrage med egne erfaringer og udfordringer.


Tag lederteamet med

Executive Forum er ideelt for lederteams, der ønsker at sætte fokus på et specifikt tema. I vil få;

  • et fælles begrebsapparat og sprog til brug i virksomhedens eller organisationen omkring temaet
  • rammen for sammen at identificere muligheder og udfordringer for virksomheden eller organisationen
  • mulighed for sammen at udpege hvilke evner og områder, det er væsentligst for virksomheden eller organisationen at arbejde med at udvikle/styrke

Kontaktperson

Tanja Winther Didriksen

Programme Coordinator

Følg os

Vi samarbejder med en af verdens førende business-skoler

INSEAD er en af verdens førende videregående business schools for ledere. Det fransk baserede, men globalt dækkende universitet samler mennesker, kulturer og ideer fra hele verden for at udvikle ledere og transformere organisationer via forskning, tænkning og undervisning.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Scandinavian Executive Institute Logo White
Modtag inspiration og viden om ledelsesmæssige emner
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende ny viden og inspiration til din rolle som leder og/eller bestyrelsesmedlem.