Undervisere og eksperter

Mød nogle af verdens førende professorer og erfarne eksperter på Executive Management Programme.
Mød nogle af verdens førende professorer og erfarne eksperter på Executive Management Programme.
Strategiunderviser
Jesper Lok er en anerkendt foredragsholder, inspirator og underviser i virksomhedsstrategi og bestyrelsesrelaterede emner. Han er bestyrelsesformand i Dagrofa, Vestergaard Company og Unicef Danmark samt bestyrelsesmedlem i en lang række andre selskaber.
Kommunikationsrådgiver
Jesper Klit er en af de mest populære og inspirerende europæiske undervisere i kommunikation og lederskab. Han er CEO hos Jesper Klit & Partners og har tidligere arbejdet på Weekendavisen, TV2 og på Nordisk Film TV, hvor han var CEO i seks år.
Organsationsekspert
Manuel Knight er en stærkt motiverende taler. Han leder organisatoriske udviklingsprocesser i hele verden og er ekspert i at skabe effektive og succesfulde teams, ledere og organisationer.
Professor of Strategy & Programme Director
Andrew Shipilov er Professor of Strategy og Akzo Nobel Fellow of Strategic Management på INSEAD. Han er ekspert i strategi, innovation og netværk, og hans aktuelle research handler om, hvordan sociale netværk, strategiske alliancer og partnerskaber påvirker virksomheders konkurrencefordele.
Associate Professor of Technology and Operations Management
Manuel E. Sosa er Professor of Technology and Operations Management og direktør for the Heinrich and Esther Baumann–Steiner Fund for Creativity and Business på INSEAD.
Professor of Operations Management, INSEAD
Atalay Atasu er professor i operations management på INSEAD. Han underviser i grundlæggende bæredygtighed i drift og supply chain management til en række forskellige forretningsmålgrupper.
Professor & Business Coach
Nana von Bernuth er en specialiseret og erfaren Business Coach med fokus på Ledelse, Innovation og Strategi.
Affiliate Professor of Organisational Behaviour
Derek Deasy er Affiliate Professor of Organisational Behaviour hos INSEAD. Derek gør dig klogere på ledelsesudvikling og hvordan du som leder håndterer følelsesmæssigt krævende opgaver i arbejdsgrupper.

Ansøg nu og vær sikker på at komme med

Vi modtager tilmeldinger løbende og har som regel fyldte hold et par måneder inden afholdelse. Derfor er det en god ide at ansøge hurtigst muligt, så du kan deltage på det hold, du ønsker.


Læs mere om Executive Management Programme

En international toplederuddannelse, der har plukket det bedste fra 6 MBA programmer og fokuserer på tre grundlæggende fagområder, som er afgørende for succesfulde ledere: strategi, innovation og lederskab.

Bestil materiale
Her kan du bestille materiale om toplederuddannelsen Executive Management Programme INSEAD

Følg os

Vi samarbejder med en af verdens førende business-skoler

INSEAD er en af verdens førende videregående business schools for ledere. Det fransk baserede, men globalt dækkende universitet samler mennesker, kulturer og ideer fra hele verden for at udvikle ledere og transformere organisationer via forskning, tænkning og undervisning.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Scandinavian Executive Institute Logo White
Modtag inspiration og viden om ledelsesmæssige emner
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende ny viden og inspiration til din rolle som leder og/eller bestyrelsesmedlem.